Gæsterne skriver

NEW YORK 12-19 MAJ 2022
 

Kære Lisbet og Niels Tøttrup

Vil vil gerne takke jer – også Christian – for en dejlig og veltilrettelagt tur.Man mærker straks jeres store omsorg for alle jeres gæster.

Med ønske om en god prinse og sommer sender vi de venligste hilsner
Elsebeth og Bent
Holstebro 

Lisbeth og Niels,
1000 tak for en fantastisk oplevelse i New York fra den 12. -19. maj. Med en meget spændende blanding af operaer og alt det, jeg gerne ville opleve i byen både indendørs og udendørs! 
På gensyn til Glyndebourne!
Susanne

WIEN 30.04 – 3.05 2022

Kære Lisbeth og Niels.

Jeg var meget glad for at se jer igen, og det var en stor oplevelse at være i Wien igen og så i så smukt sommervejr. Supergodt hotel og dejlige operaer på Staatsoper.

Så tusind tak til jer begge og god operasommer. 

Mange hilsener fra
Jytte

ROM & NAPOLI 24.3 – 28.3 2022

Kære Lisbet & Niels

Rom/Napoli var en fin og dejlig oplevelse.

De bedste hilsner

Vivien

 
GLYNDEBOURNE 5-11 OKTOBER 2021
 
 Kære Lisbet og Niels
 
En kæmpe stor og varm tak for en virkelig velplanlagt og  velgennemført rejse til Clyndebourne.
Det var jo naturligt, at en rejse,  som blev planlagt for ca 2 år siden og først gennemført nu grundet covid-19 situationen, blev indledt i euforiens tegn og grundet jeres fantastiske evne for velgennemtænkt planlægning af spændende turist mål  i forbindelse med gode og interessante operaer, de rigtige guider, den perfekte chauffør og de gode restauranter og ligeså et hyggelige hotel holdt euforien sig under hele turen. Hvor var det dog herligt igen at rejse.
En stor oplevelse var det at være i Canterbury, opleve den imponerende Stonehenge, vandre rundt i Winchester og den smukke have/park omkring Arundel Castle og ikke mindst høre og se Brightons fantastiske historie.
Det var så dejligt at se jer igen. Tak for al hjælp med udfyldning af papirer, tester o.lign. og nogle meget hyggelige samtaler. Jeg glæder mig til at deltage i flere af jeres ture i fremtiden og anbefaler naturligvis til alle mine venner og bekendte. 
Mange kærlige hilsner
Christiane
😊

Kære Lisbeth og Niels.
Endnu engang tak for sidst. Det var simpelthen sådan en god oplevelse at rejse med jer til Brighton, så derfor har jeg nu overtalt min mand til, at jeg selvfølgelig også skal med til NY ;-). Hurra for gode mænd.
Skulle det vise sig, at holdet er overtegnet, kan jeg godt forstå det, men ellers vil jeg bare glæde mig til turen og selvfølgelig til at se jer igen.
Håber at se jer alle en anden god gang på en af “Tøttruppernes” fantastiske ture.
Kh Lisa

Kære alle operarejsedeltagere.
Først og fremmest vil vi sende en stor TAK til Lisbet og Niels for en helt uforglemmelig dejlig operarejse, hvor alt bare gik op i en større helhed med spændende og smukke rejseoplevelser og to fantastisk dejlige operaer. Glyndebourne har det hele – smukke omgivelser, en flot og samtidig intim operasal, fantastiske sangere og musikere. Det er absolut en af de bedste operaoplevelser – hvis ikke den bedste – vi har haft blandt de operahuse, vi har besøgt på vores rejser. “They really did it properly”. 

En stor TAK til alle i selskabet for at have taget så godt imod os to novicer i Tøttrup-familien. Tak for jeres gode humør og dejlige givende selskab. Tak for mange gode samtaler, vi vil tænke tilbage på jer alle og rejsen med ene gode minder. Hvem ved, måske ses vi igen til en af Lisbet og Niels’s operarejser.

Mange venlige operahilsener fra

Knud Erik og Bente

Kære Alle
Først og fremmest tak til Lisbet og Niels, vi håber at få lejlighed til at deltage i en senere operarejse. Det var en rigtig dejlig og veltilrettelagt tur med masser af oplevelser og desuden også tak for godt selskab, humør og gode snakke med turens deltagere . Det føltes som en god gruppe, som jeg vil sende venlige tanker til fremover.
Mange tanker og Tak fra Gorm og Jytte
 

Kære alle,

Jeg vil også benytte lejligheden  til at sige tak til alle for en oplevelsesrig og meget munter tur med mange gode minder.  Også  tak til Lisbeth og Niels for al hjælp før afrejsen og god “ledelse” under rejsen. 
14/10-2021
Mange hilsener
Beate
 
Kære alle.
 Vi vil gerne sige jer alle tak for hyggeligt selskab og mange gode samtaler.
En særlig tak til Lisbet og Niels for den gode tilrettelægning af turen med et fint varieret program – og hjælp til udfyldning af indviklede skemaer!
Mange hilsener
Anne og Lone
 
Kære Lisbeth og Niels
Mange tak for en meget veltilrettelagt og gennemført operarejse til Glyndebourne. Det var herligt at den endelig kunne gennemføres.
Rejsens højdepunkt var de 2 operaer i Glyndebourne , en utrolig oplevelse. Men også de mange udflugter til interessante steder og byer i Sydengland var en god oplevelse og med fine introduktioner inden.
Dejligt at I vælger nogle gode og spændende steder at spise på.
Endvidere vil jeg også takke de andre deltagere for at skabe en rar og munter stemning.
Daccapo og mange hilsner
Lis
 
 
 
Corona virus 11.marts 2020
Kære Lisbeth og Niels.
Hvor var jeg heldig at være med jer i Milano til opera i april 2019. Jeg sender mange tanker i denne  svære coronatid og håber, at I psykisk og økonomisk kommer gennem krisen.
Mange hilsner fra Karen
 
 
Operatur til Wien
Kære Lisbeth og Niels
Jeg deltog i rejsen “Opera i Wien” fra 29.februar -3,marts 2020.
Turen var meget vellykket,vi boede på et dejligt hotel,der lå tæt på Wiener Staatsoper,hvor vi skulle se operaerne Madame Butterfly ogTurandot.Hovedpartierne blev sunget af nogle af verdens bedste sangere,og det var noget helt særligt at sidde i det gamle skønne teater med en gammel og fin historie!
Vi fik en fin introduktion til begge operaer dels af Niels Tøttrup samt på skrift.
Det skriftlige materiale indeholdt også et rids af Østrig,s historie.
Slottet Hofburg samt Den Spanske Rideskole blev besøgt,vi havde guide på begge steder.
Wien er en fantastisk by med gamle vidunderlige og historiske bygninger.Det kunne have været spændende at se lidt mere af byen,måske kunne man overveje en tur rundt i byen med bus for at komme lidt mere rundt ??
Jeg glæder mig allerede til næste operarejse.
Mvh  Charlotte 

Wien – Staatsoper marts 2020

Kære Lisbet og Niels Tøttrup.

Tak for en dejlig operatur.

Vi har ikke tidligere været i Wien og har fortrinsvis kun oplevet opera på danske scener. Så vi var noget spændte på begge dele. Men vi blev ikke skuffede. Wien er en dejlig by, der ligesom Berlin har mange imponerende bygningsværker. Selvom der var et tæt program, nåede vi at se en del af byen og blive vist rundt af guider på slottet Hofburg og på Den Spanske Rideskole.

Hotellet var fint og lå i spadsereafstand til operaen og den centrale bykerne, så der var ingen transportproblemer.

Den musikalske side var overvældende med tre arrangementer, der alle fandt sted i Wiener Staatsoper. En matiné med to dygtige sangere samt to Puccini operaer: Turandot og Madame Butterfly, begge bestykket med verdensstjerner.

Vores første operatur bliver næppe den sidste.

Kærlig hilsen
John og Jonna

Toscana juli 2019

Vi havde fine pladser i teatret

For begge lokalguiders vedkommende har jeg kun stor ros – de var inspirerende og relevante.  Meget godt at de bor og lever lokalt.

Ekskursioner og rundvisninger i de forskellige byer var veltilrettelagte og spændende.

Besøgene i Puccinis barndomshjem og boligen i Torre del Lago var interessante og relevante – nærmest rørende at se de originale udkast/skitser fra Puccini selv.

Hotellet generelt:  Fint hotel. Dejligt , dejligt med pool.

Montecatini Terme generelt:

Fin lille by – især parken er charmerende. Der er virkelig dejligt i Montecatini Alto.

Informationsniveau: Fint og passende  – man kunne få al den information, man kunne ønske sig.

Sjældent har jeg haft en så omsorgsfuld og opmærksom og ikke mindst kompetent rejseleder som Christian Brendholdt.

Følte du dig i gode hænder: absolut ja

Operaintroduktion og –evalueringer:

Christian er jo så vidende og passioneret omkring opera – hvilket introduktionen og ikke mindst efterfølgende snakke bar præg af – det var den rene fornøjelse.

Jeg har kun gode ting og ros tll rejselederen, som var velforberedt,

I det hele taget en vel tilrettelagt rejse, som jeg har nydt i stor udstrækning. TAK

Birgit

Edinburgh, Barcelona, Wien, Bratislava, New York, Glyndebourne, Milano og Madrid

Kære Lisbet og Niels!
Vi har nu været med jer i Edinburgh, Barcelona, Wien, Bratislava, New York, Glyndebourne, Milano og Madrid og har kunnet glæde os over nogle meget veltilrettelagte rejser med god musik, interessante seværdigheder og gode hoteller. Vi glæder os meget til turen til Venedig i 2020, som vi har meldt os til. Vi kan kun anbefale jeres opera- og koncertrejser.
Mange venlige hilsner
Vibeke og Ernst

Operarejse Wien og Bratislava maj-juni 2019

Kære Lisbeth og Niels
Tusind tak for en vidunderlig tur med masser af dejlig musik.
En planlægning der klappede til mindste detalje. ( at den lokale metro- station var lukket pga en omfattende renovering var helt udenfor jeres indflydelsesområde )
Et rigtig godt valg af guider.
Og ikke mindst jeres venlige og diskrete omsorg for os alle.
En tur vi aldrig glemmer. Vi ses helt sikkert igen.
De venligste hilsner fra   Britta og Anders

Tusind tak for en helt fantastisk god operatur til Bratislava og Wien. Alt var i top, hoteller, udflugter, og ikke mindst de tre operaer. Selv vejret blev smukt og varmt! Det var en dejlig homogen gruppe, hvor snakken gik lystigt.
Mange hilsener fra
Jytte

Venedig maj 2019

Kære venner – tillader jeg mig at kalde jer, for sådan tror jeg, at vi er mange, der føler, at vi er med jer.
TAK for en dejlig ‘Venedig´  tur. Et superhyggeligt hotel.
Jeres valg af opera var sublimt. Var i hvert fald min bedste “Aida” til dato, og der har været nogle stykker gennem mit lange liv. Ovenpå den danske “Turandot” var det en befrielse at få bekræftet, at det er en flot opera, ikke mindst i det skønne La Fenice.
Så det var nogle få af bukettens roser, men jeg kunne faktisk blive ved.
Så derfor endnu engang stor tak per tutto amici.
Ida

Madrid april-maj 2019

Kære Lisbeth og Niels!
Tak for en dejlig tur til Madrid. Vi nød det hele –  musikken – operaen – museerne og bestemt også de guidede ture i Madrid og Toledo, som de gode guider sørgede for var oplysende og fornøjelige.
Jeres rejseledelse, og den stemning I skabte, var som altid upåklagelig.
Mange hilsener
Ole og Kirsten

New-York april 2019

Tusind tak for en fantastisk tur til New York, spækket med utrolig mange oplevelser. Alt var perfekt, hotellet, den eminente lokalguide, besøgene ved de mange seværdigheder og museer. Men ikke mindst de storslåede operaer. Pladserne i parkettet kunne ikke være bedre.
Mange hilsner Kjersti.

Milano marts-april 2019

Kære Lisbet og Niels.
Tusind tak for en vidunderlig og fantastisk tur til Milano.
Det var magisk at opleve La Scala med dejlige operaforestillinger.
Som altid godt tilrettelagt. Som altid gode forberedelser  til operaerne og til de forskellige  museer og alt vi besøgte. Dejlige mennesker vi rejste sammen med.Det var også meget positivt at møde Christian.
Tusind tak for det.
Bedste Hilsner
Annemarie
 

Kære Lisbet og Niels.
Nina og jeg vil gerne takke jer for en spændende tur til Milano. Det er altid en fornøjelse at rejse med jer, I supplerer hinanden godt, vi føler os i trygge hænder.
Programmet er vel tilrettelagt, I ønsker vi skal se så meget som muligt, og vi følte os som VIP gæster.
Nina og jeg er enige om, at vi virkelig fik set det bedste af Milano og denne rejse ligger højt på vores hitliste.
Kærlig hilsen
Otto

Kære Lisbet og Niels
Vi vil  takke for en indholdsrig og veltilrettelagt tur til Milano.
Vil vi anbefale jer til andre?: JA.
Mange hilsner Jytte og Wedell

Milano-tur marts/april 2019

Det var overordnet en meget fin og oplevelsesrig tur. Alt vedr. La Scala var superflot. Glimrende guide, interessante rundvisninger og en fantastisk operaoplevelse. 
I som rejseledere var rigtig gode – imødekommende og velforberedte. ”Passede på os”, men på en behagelig måde. Christian Brendholdt var en meget behagelig, imødekommende og vidende person. Operaintroduktionen var fin med den rigtige længde.
En godt planlagt og vel gennemført operarejse.
Vibeke og Kurt

Operarejsen til GLYNDEBOURNE EFTERÅR 2018
Kære begge to.
Tak for igen, igen en virkelig god rejse. Så vel planlagt, så indholdsrig, så smuk, spændende, relevant og inspirerende. Ja, jeg kan blive ved, men det har I hørt så mange gange. Men nu kommer det så lige på skrift!!
Hanne W

Kære Lisbet og Niels.
Tak for en vidunderlig tur. Veltilrettelagt i alle detaljer. Med stor omhu og akkuratesse. Middagen den sidste aften uundværlig.
Jeg tog primært afsted af hensyn til operaerne. Men at vi skulle få sådan en skøn tur ud af det, med så megen kultur og så mange gode guides, havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om.
Og jeres rejseledelse også upåklagelig – med masser af munterhed, stor omhu med alle måltiderne med videre. Det kommer jeg ikke til at glemme.
Og så specielt Jeres diskretion og praktiske omsorg.
Tak for en meget, meget dejlig tur.
Og hvor er I bare gode sammen.
Meget for pengene!
Kærlig hilsen
Cessa

Kære Lisbet og Niels
Tak for en meget fin operatur til Glyndebourne!
Vi kan sige ”særdeles godt” til alt på hele turen.
Mange hilsner og på gensyn
Else og Ebbe

Kære Lisbet og Niels
Tak for en rigtig dejlig operatur , alt var perfekt og jeg vil glæde mig til næste tur – ”Milano”.
Venlig hilsen
Mette

Dejlig, dejlig tur. Vil gerne med til Venedig.
Mvh. Tina-Britt

Dejligt med kompendium og introduktioner.
Aino og Morten