Om Tøttrup Opera Rejser

Lisbet og Niels Tøttrup har i over 20 år arrangeret operarejser til alle de førende operahuse  i verden med skiftende tekniske arrangører.

Lisbet Tøttrup har mange års erfaring med arbejde i rejsebranchen . Hun har arbejdet som  projektleder og kursusarrangør og  har en uddannelse som ernæringsøkonom.

Niels Tøttrup er cand.jur, højskolelærer og har været gymnasielærer  i historie og  oldtidskundskab. Han har undervist i og holdt foredrag om opera, drama, teater og instruktion i en lang årerække.  Endvidere har han været forfatter, direktør og instruktør for en turnerende musical- og teatergruppe.

Vore operarejser er med mindst en operaforestilling ofte to eller tre – på nogle rejser kombineret med en koncert eller ballet.

Forestillingerne introduceres af Niels Tøttrup med instruktionsanalyse og sangerpræsentation.

Alle vore rejser er arrangeret som kultur-kunst og historiske rejser med opera som omdrejningspunkt.

 

Ny medarbejder

Vi er meget glade for at kunne præsentere vores nye medarbejder Christian Brendholdt, som skal være rejseleder på rejsen til Toscana og back up på vore andre rejser i tilfælde af sygdom m.m.

Christian Brendholdt er først og fremmest ekspert i opera og er en særdeles erfaren rejseleder. Desuden er han ekspert i italiensk kultur og har i snart 20 år virket som foredragsholder og guide på opera- og kulturrejser til Italien.

Christian har en baggrund som cand. mag. i musikvidenskab og italiensk og er dertil uddannet lærer. Udover erfaring som underviser har Christian også skrevet om opera, undervist sangstuderende i italiensk udtale og arbejdet som instruktørassistent. Endelig er Christian et særdeles behageligt menneske, som vi tidligere har haft et meget fint samarbejde med og nu glæder os til at byde velkommen hos Tøttrup Operarejser.

 

Rejseguide Christian Brendholdt